Despre noi

Cine suntem?

Suntem un grup de trei prieteni extrem de apropiați. Cum ne-am cunoscut? Cu toții suntem pasionați de jocuri și mai ales de calculatoarele ce le rulează, am făcut cunoștință la un festival de gaming și de atunci ne leagă o prietenie strânsă. Am crescut și trăim în prezent la București. Recent, unul dintre noi a venit cu ideea de a fonda un site unde vom putea împărtăși lumii experiența și cunoștințele noastre acumulate de-a lungul anilor, astfel a apărut site-ul GeekBrain.ro. 

Ce ne propunem să facem? 

Tema tehnologiilor informaționale și a calculatoarelor în special ne este extrem de apropiată. Suntem conștienți însă de faptul că majoritatea oamenilor nu cunosc aproape nimic în acest domeniu sau dețin doar informații superficiale, de aceea, ne-am propus să ajutăm toți doritorii de a învăța și a afla mai multe despre calculatoare. De asemenea, vrem să împiedicăm oamenii din a achiziționa calculatoare necalitative și incompatibile cu modul lor de viață. 

Sperăm ca articolele de pe site-ul nostru să vă ajute la:

  • Obținerea unei informații originale și utile
  • Alegerea unui calculator perfect 
  • Economisirea banilor și a timpului

Cum testăm produsele recomandate?

Deși avem o vastă experiență în domeniul calculatoarelor și putem face o analiză fără a rula un joc sau altul, fiecare calculator pe care îl recomandăm este testat și controlat de noi. Avem legături strânse cu magazinele de tehnică și componente de Pc, de aceea putem face un mini test drive oricărei piese, pentru ca ulterior, să vă putem reda un raport exact despre productivitatea acesteia. 

Iată cum testăm piesele:

  • Folosim diferite benchmark-uri pentru a forma o părere exactă despre calitatea piesei
  • Rulăm câteva jocuri din diferite categorii ale pieței
  • Analizăm gradul de disponibilitate pe piață

Echipa noastră

Andrei Cebotari, Fondator

Sunt un gamer cu o experiență de peste 15 ani. Am construit peste 30 calculatoare de gaming pentru mine ,dar și pentru prietenii mei, am schimbat câteva sute de componente de Pc și sunt, în prezent, proprietarul unui calculator de ultimă generație. Am fondat acest site pentru a împărtăși experiența mea și a prietenilor mei cu întreaga lume. 

Victor Morar, Editor

Deși scriitor de profesie, pasiunea cea mai mare a lui Victor este construcția și rularea calculatoarelor. Acesta este omul ce transformă rezultatele testelor și a cercetărilor în articolele site-ului GeekBrain.

Ion Pintea, Testator produse

Cel mai important membru al echipei noastre, Ion este omul ce asamblează și testează toate calculatoarele despre care scrie Victor. Pe lângă faptul că este un gamer cu experiență, Ion se poate lăuda cu facultatea de inginerie, ceea ce îl ajută la înțelegerea mai amplă a calculatoarelor.